Videoportret

Je bent ondernemer. Jouw product of dienst verschilt misschien in essentie niet heel erg van concurrenten, maar er is wel iets dat jou uniek maakt. Dat ‘iets’, dat zijn geen producten, cijfers of cliché verkooppraatjes. Dat ‘iets’, dat ben jij. Jouw gezicht, jouw stem, jouw verhaal, dát is waarmee je je kunt onderscheiden. En hoe kun je dat nou beter uiten dan op beeld?

Met een videoportret breng ik jouw ondernemersverhaal in beeld. Een mini-documentaire van jou en je bedrijf in anderhalve minuut. Wie ben je, wat doe je, waar sta je voor en wat maakt jouw werk uniek? Je geeft potentiële klanten een duidelijke impressie van jezelf. Mensen kopen nu eenmaal bij mensen. Het is daarom belangrijk om achter dat logo vandaan te komen. Laat jezelf zien en vertel jouw verhaal!

Bekijk een selectie van mijn werk

Crossmediaal in te zetten

Plaats het videoportret op je website en val gegarandeerd op bij (potentiële) klanten. Naast de volledige versie van het videoportret, ontvang je korte versies van het videoportret in afmetingen die geoptimaliseerd zijn voor verschillende socialmedia-kanalen. Zo kun je het videoportret crossmediaal inzetten.

Investering videoportret

Jouw ondernemersverhaal in een videoportret.
Voor een uniek inkijkje in jouw werk.

Inbegrepen:
⊹ Voorgesprek en videoplan
⊹ Voice-over opname
⊹ Filmdag incl. professionele filmapparatuur
⊹ Professionele montage incl. kleur- en geluidsbewerking en muziek
⊹ Een correctieronde, zodat dat de video helemaal naar jouw wens is
⊹ Een videoportret van 1,5 minuut in 4k resolutie
⊹ Verkorte versies van het videoportret voor social media

Vraag een offerte aan

Werkwijze

Stap 1 - Aanvraag en vragenlijst


Geïnteresseerd in een videoportret? Leuk! Neem contact met mij op via de contactpagina. Ik ben benieuwd wie je bent en wat je doet. We plannen een datum voor een voorgesprek. Ik stuur je een vragenlijst met een aantal vragen die richting en houvast kunnen geven ter voorbereiding op het voorgesprek.

Stap 2 - Voorgesprek


In het voorgesprek gaan we samen op zoek naar de essentie en authenticiteit van jou als ondernemer: jouw ondernemersverhaal. Wie ben je, waar sta je voor en welke waarde lever jij? Het voorgesprek kan bij jou op locatie plaatsvinden of digitaal. We maken samen een begin aan het videoplan.

Stap 3 - Voice-over en shotlist


Samen schrijven we jouw ondernemersverhaal. Dit wordt de basis voor de voice-over. Daarnaast maak ik een een shotlist. Zo staat precies op papier welke shots er opgenomen gaan worden, een fijne leidraad voor de opnamedag. Jij vult de shotlist eventueel aan met extra wensen.

Stap 4 - Opnamedag(en)


Tijd om te filmen! De opnames van de shots staan gepland op één hele dag of twee halve dagen, naar jouw wens. We starten met het doornemen van de shotlist. Vervolgens gaan we aan de slag met het opnemen van de voice-over. Daarna is het tijd om alle shots van de shotlist op te nemen.

Stap 5 - Montage en controle


In de montage komen de shots, het beeld en geluid samen. De montage wordt afgewerkt met kleurcorrectie, geluidsnabewerking en achtergrondmuziek. Als de montage klaar is lever ik de eerste versie bij je aan. Heb je nog feedback? Geen probleem! Tijdens de controleronde geef je jouw aanpassingen door voor de video.

Stap 6 - Oplevering


De final versies van het videoportret krijg je aangeleverd via WeTransfer. Dit bestaat uit de volledige versie van 1,5 minuut én verkorte versies van het videoportret voor bijvoorbeeld social media. Met én zonder ondertiteling. Nu is het echt tijd om jezelf te laten zien aan jouw publiek!

Yes, doe mij zo'n videoportret!

Wat leuk! Neem contact met mij op. Ik ben benieuwd naar wie je bent en wat je doet.

Contact