Over mij

Mijn naam is Linda Kaiser en ik woon samen met mijn vriend in het mooie Den Haag. 17 jaar was ik, toen ik mijn eerste camera kocht. Ik zat in het eerste jaar van de opleiding Media, Informatie en Communicatie en werd tijdens het vak Beeldredactie enthousiast van het creëren van beeld. Ik experimenteerde uren met mijn camera, volgde een minor aan de Nederlandse Fotovakschool en liep stage bij de Nationale Beeldbank. De fotoshoots en videoshoots volgden elkaar op en zo groeide mijn passie uit tot een bedrijf.

Inmiddels ben ik er achter wat mij het meest drijft: verhalen van ondernemers vertalen naar videoportretten. Iedere ondernemer heeft een uniek verhaal en ik vind het een geweldige uitdaging om deze verhalen in beeld te brengen.

Linda Kaiser

Videograaf

Samen met jou onderzoek ik wat jouw ondernemersverhaal is. Misschien heb je dit al helder voor ogen, maar het zou ook nog een ontdekkingstocht kunnen zijn. We brengen dit verhaal in beeld door middel van een videoportret van anderhalve minuut, die potentiële klanten op afstand het gevoel geven heel dichtbij te staan en achter de schermen mee te kunnen kijken. 

Wat mijn werkwijze uniek maakt? Dat ik het belangrijk vind dat jij je op je gemak voelt voor de camera. Iemand die de vrijheid voelt om zichzelf te zijn, weerspiegelt dit op beeld. Zo komen we tot een puur en persoonlijk verhaal. 

Het mooie aan verhalen vind ik dat ze verbinden. Dat ze een bepaald gevoel oproepen. Goede verhalen gaan niet over producten, cijfers of planningen. Maar over jou, als ondernemer. En ik vind het ontzettend leuk om dát samen vast te leggen. 

Jouw verhaal in beeld

Genoeg over mij. Ik ben benieuwd jouw verhaal. Jouw verhaal in beeld brengen? Neem contact met mij op.

Contact